micled@mic-led.com

përgjigjeni brenda 24 orëve

+86 135 4334 3078

8:00 am ~ 22:00 pasdite

FEATURED PRODUCTS
Widely used in construction site lighting, plant lighting, sports centers, gas stations, parking lots, waiting rooms, railway stations, sea port other large-scale energy-efficient lighting
WHY CHOOSE US
We are different from others, others have, we can do better, the following six points are just the tip of our iceberg
MIC OPTOELECTRONIC CO., LTD
150 counties and regions including Europe, America, Oceania, Africa, Southeast Asia, the Middle East, and Japan. Since the establishment of our own brand MIC LED, with strong R&D capacity, professional technical team and rich experience in the industry, we launch new products beyond the customers' expectation every year, which always lead the industry trend.
300 Employees on Worldwide
126 Satisfaction Clients
14 Years Experience
209 Projects in 188 countries
WHAT CAN WE DO FOR YOU
We independently design and manufacture LED products ranging from High mast led flood light, Led Street Light, Led Tunnel Light, Led Shoebox, Led Canopy, Led Wall Pack, Led Corn Light, UFO Led High Bay, LED Down Light, Led Panel Light etc to the other LED lights.
We provide solutions for lighting in different places
Mundësia e konvertimit dhe azhurnimit në ndriçim LED mund të jetë një shqetësuese. Vitalshtë thelbësore që të kemi një kuptim të vendosur të kushteve ekzistuese të ndriçimit.
Ne mund të rregullojmë një shumëllojshmëri të produkteve të udhëhequr
Kjo përfshin planifikim të detajuar të para-ndërtimit, thelbësor për ndërtimin e suksesshëm dhe shpërndarjen në kohë, dhe i lejon klientit dhe ekipit një rrugë të qartë drejt procesit të ofertimit.
RASTET TONA
Ne mund të garantojmë që këto raste janë reale dhe efektive, dhe të gjitha janë nisur me sukses
LAJMET E FUNDIT
Ata të gjithë zgjedhin të bashkëpunojnë me ne
dhe presin bashkimin tuaj!
osram-logo
epistar-logo
Dialux-logo
samsung-logo
bridgelux-logo
LG-logo
invevtronics-logo
MIC është një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.
© Copyright 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektimi nga HQT