micled@mic-led.com

përgjigjeni brenda 24 orëve

+86 135 4334 3078

8:00 am ~ 22:00 pasdite

PRODUKTET
Shtëpi> Produktet> Drita Rrugore LED> Të gjitha në një rrugë LED diellore

Të gjitha në një rrugë LED diellore

ALL IN ONE LED solar street light

The design of the integrated solar street light/garden light absorbs the inspiration and energy from the universe. Ir combines today's best green energy portfolio (solar energy, semiconductor LED light source, dedicated battery for street lights). It uses excellent practical control technology, such as a microcontroller, thermal infrared human body induction, etc. Then combines with the simple integrated structure design, perfectly achieve higher brightness with lower power consumption,
(average 6w power consumption equals 100w incandescent lamp's illumination) , long life span and free maintenance, excellent waterproof and heat dissipation, at the same time with convenient installation.

MIC është një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.
© Copyright 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektimi nga HQT