micled@mic-led.com

përgjigjeni brenda 24 orëve

+86 135 4334 3078

8:00 am ~ 22:00 pasdite

PRODUKTET
Shtëpi> Produktet> Drita LED e Kopshtit

Drita LED e Kopshtit

Offering an energy-saving alternative to power-draining incandescents, LED garden light can help you to make significant savings on your electricity bills. Extremely efficient, they deliver an impressive illumination while consuming minimum power. As well as being cheaper to run. They also have a much longer lifespan than traditional bulbs. Not only will this added longevity to reduce maintenance and bulb replacement costs. But it also makes them a more environmentally-friendly option.

MIC është një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.
© Copyright 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektimi nga HQT