micled@mic-led.com

përgjigjeni brenda 24 orëve

+86 135 4334 3078

8:00 am ~ 22:00 pasdite

PRODUKTET
Shtëpi> Produktet> Ndriçues LED

Ndriçues LED

Prezantimi i ndriçimit LED

 • Ndriçimi për ndriçimin e brendshëm i përbërë nga moduli LED, pajisja e kontrollit, lidhësi, trupi i llambës, etj.
 • Sipas strukturës, ajo mund të ndahet në llojin e vetë-kontrolluar të pajisjes së kontrollit (dmth. Llojin integral) dhe llojin e veçantë të pajisjes së kontrollit.
 • Sipas metodës së instalimit, ajo mund të ndahet në tip fiks dhe tip të ngulitur. Vendet e aplikimit: ndriçimi i shtëpisë, ndriçimi argëtues, zyra
 • Ndriçimi publik, ndriçimi i madh publik, ndriçimi lokal, ndriçimi i verës dhe komerciale, etj.

Karakteristikat e burimit të dritës LED

Jetë e gjatë, mbrojtje e mjedisit, efikasitet i lartë ndriçues potencial, madhësi e vogël, spektër i ngushtë, i lehtë për t’u kontrolluar (ndërrim i shpejtë).

 • Hapësira e shkallës fizike: fleksibilitet i pakufizuar dhe fleksibilitet i pakufizuar i shpërndarjes së dritës;
 • Hapësira spektrale: gjeneron çdo spektër;
 • Koha: Gjeneroni një sekuencë arbitrare të kohës së ndriçimit.

Karakteristikat e LED si njësia themelore e ndriçimit bëjnë që ndriçimi LED të bëhet pafundësisht i mundur. Elementet për të arritur mundësi të pafund:

1 effect Efekti i dritës

355Lm / W LED RGB: 350 ~ 370Lm / W
LED Bule + YAG: 280Lm / W

2 、 kosto dhe jetë

100000 orë, 25000 orë matje aktuale, për shumicën e aplikacioneve të ndriçimit, 25000 orë kanë përmbushur kërkesat.

Struktura themelore e ndriçimit LED

component:Hardware—face cover, reflector, radiator, light source component—aluminum substrate, high-power LED, constant current source (output 350MA)

 • Can be equipped with light source: 6070, 5050, 5730, 3528
 • Product series: high-power series downlights, low-power series downlights
 • Installation method: Embedded

Surface treatment of LED downlight housing

 • Surface treatment:
 • High light oxidation
 • Sandblasting and oxidation (placer silver, placer gold, etc.);
 • Drawing oxidation (drawing silver, drawing gold, etc.);
 • Injection treatment;
 • Powder spraying

Downlight Product Series

According to different materials and structures, it can be divided into the following categories:

 • High-power LED metal shell
 • High-power LED plastic shell
 • Low power LED

High-power LED metal shell series, including the following size products

2.5 inch/3 inch/4 inch/5 inch/6 inch

MIC është një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.
© Copyright 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektimi nga HQT