micled@mic-led.com

përgjigjeni brenda 24 orëve

+86 135 4334 3078

8:00 am ~ 22:00 pasdite

RAST STUDIMI
Shtëpi> Rasti i Projektit> Rasti i Dritës së Përmbytjeve LED> Shtëpia e Bardhë MIC Drita LED e Përmbytjes për Detarët
mic white house led flood light-2
Shtëpia e Bardhë MIC Drita LED e Përmbytjes për Detarët
Përshkruaj
Zgjidhja
Rezultati

It used specially C5M coating, 316 steel bracket anticorrosion, vAnti-rust, it can stand high humility and salinity which specially used in the yacht, marine, wharf, etc. Following is installed project case.

mic white house led flood light-01

mic white house led flood light-03

White house flood light Project in Greece

mic white house led flood light-04

100w led flood light Project Netherland

mic white house led flood light-05

150w led flood light Project Netherland

mic white house led flood light-06

200w led flood light Project Netherland

MIC është një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.
© Copyright 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektimi nga HQT