micled@mic-led.com

përgjigjeni brenda 24 orëve

+86 135 4334 3078

8:00 am ~ 22:00 pasdite

RAST STUDIMI
Shtëpi> Rasti i Projektit> Rasti LED Drita Rrugore> Drita Rrugore LED diellore 40w
40w solar led street light-2
40w solar led street light-1
40w solar led street light-3
40w solar led street light-4
40w solar led street light-5
40w solar led street light-6
40w solar led street light-7
Drita Rrugore LED diellore 40w

Product: 40w solar LED street light

Përshkruaj
Zgjidhja
Rezultati

URBIO RO SRL në Rumani ishte e interesuar të zëvendësonte ndriçimin e tyre ekzistues Metal Halide me dritën diellore të rrugës për të ndihmuar në uljen e kostove të funksionimit të fabrikës së tij.

40w solar led street light-detail-1

40w solar led street light-detail-2

40w solar led street light-detail-3

Alex duke punuar me ndriçimin LED MIC, projektoi një plan urbanistik duke përdorur 25 copë 40W MIC dritë diellore LED MIC. Me 6-8 orë karikim në diell, llamba mund të funksionojë vazhdimisht 3 ditë me shi. Dritat e reja diellore LED janë me energji diellore 100% dhe do të ndriçojnë vendet e parkut, pikat e hyrjes dhe rrugët e fabrikës.

MIC është një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.
© Copyright 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektimi nga HQT