• + 86-755-89313334
  • micled@mic-led.com
  • +8613543343078
    • 26-5
    • 26-4
    • 26-3
    • 26-2
    • 26-1

    LED werna saving lamp lan analisis investasi

    LED lan ciri

    LED (emitting diode cahaya), kang diode cahya emitting, jenis semikonduktor cahya ngalangi pemancar piranti. Wis ora filamen kobong utawa gas ionized, supaya ing suhu kang dianggo uga banget kurang. Wiwit lair saka Blu ray LED, pangembangan LED dening leaps lan wates. Amarga cahya biru bisa excite Phosphor kanggo gawé cahya putih. Saiki ing pasar LED putih produksi kuwi.
    LED nduweni kaluwihan khusus ngisor nalika digunakake ing cahya.
    Salah, efficiency cetha saka LED. Saiki kasedhiya kanggo mundhut barang utowo jasa saka efficiency cetha LED wis ngrambah 100 LM / W, efficiency cetha sawijining akeh sing luwih dhuwur tinimbang lampu lampu nyimpen energi, lamp metal halide lan electrodeless, tinimbang digunakake digunakake ing lampu jalan dhuwur meksa sodium lamp uga luwih saka 10%. Mulane, LED saiki wis dadi salah siji saka efficiency paling cetha saka sumber cahya. Nggunakake mimpin kanggo ngganti lampu pijar, lampu neon, lampu metal halide lan sodium lamp dhuwur meksa, kayata sumber cahya ora ono sing alangan technical amba, mung prakara wektu.

    wektu Post: Feb-05-2018