micled@mic-led.com

përgjigjeni brenda 24 orëve

+86 135 4334 3078

8:00 am ~ 22:00 pasdite

RAST STUDIMI
Shtëpi> Rasti i Projektit> Rasti LED High Bay> MFL-G480 Drita e Përmbytjes së Lartë në Alkharj
mfl-g480 highmast flood light-thum
mfl-g480 highmast flood light-4
mfl-g480 highmast flood light-5
MFL-G480 Drita e Përmbytjes së Lartë në Alkharj

Installation time: January 2020
Product Name: G series Led floodlight 480w
Item: MFL-G480
Material: Meanwell driver + Philips led 5050 led 160lm/w

Përshkruaj
Zgjidhja
Rezultati

January 2020 we just installed totally 72pcs MFL-G480 (480W) highmast flood light in AlKharj, Saudi Arabia’s Cricket stadium, around 150km from the capital Riyadh,

For this project we had 6 lamp poles with 20m height, each pole installed 12pcs 480w floodlight.

Size is following

mfl-g480 highmast flood light-detail-1

As user’s request 500lux in the middle’s service court and average 300lux around it.

mfl-g480 highmast flood light-detail-2

Document download

MFL-G480 Dialux

Installation picture

mfl-g480 highmast flood light-detail-3

mfl-g480 highmast flood light-detail-4

mfl-g480 highmast flood light-detail-5

Advantage design of our G series High mast flood light

1. Our Folding heat sink used newest Stamping and twisting technology, Folding technology enlarge the dissipation area which make the heat fast to go out, which is 2 times much better than the diecasting aluminum or normal section bar heatsink in the market.

2. Our folding heat sink used aviation aluminum-super thin which weight will be very light. For example our 480w led flood light’s net weight is only 11kg compare their normal led light’s weight should be more than 25kg. So our lamp will be much more easy for installation, it will save your lamp pole’s cost. It will be more safe, it can stand strong hurricane.

3. Our flood light’s each single module’s beam angle is adjustable, so user can adjust the angle easy without moving the bracket to get the best Uo, So when client install the lamp of us, they can easy to get Uo more than 0.9. Especially our MFL-Gxxx-B series, it is adjustable from vertical or horizontal.

MIC është një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.
© Copyright 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektimi nga HQT