• + 86-755-89313334
  • micled@mic-led.com
  • +8613543343078
    • 26-5
    • 26-4
    • 26-3
    • 26-2
    • 26-1

    palayanan

    Naon LED nangtung pikeun?

    LED nyaeta pondok pikeun dioda lampu-emitting.


    Sabaraha lami ulah LEDs lepas?

    LEDs anu kasohor keur produk pisan lila-langgeng. Loba LEDs boga hirup dipeunteun tina nepi ka 50.000 jam. Ieu kurang 50 kali leuwih panjang batan hiji Pijer has, 20-25 kali panjang ti halogén has, sarta 8-10 kali panjang ti CFL has. Dipaké 12 jam sapoé, a 50.000 bohlam bakal lepas leuwih ti 11 taun. Dipaké 8 jam sapoé, éta bakal lepas 17 taun!


    Dimana tiasa LEDs dipaké?

    Éta bisa dipaké ampir di mana waé. Panggantian LED nu geus disadiakeun pikeun jenis bohlam kayaning A-bentuk, reflectors tara, reflectors Bapak, hiasan, undercabinet, sareng nu sanesna. Lamun dipaké dina dimmers, sistem utamana dimming nu ngarojong loba bulbs kami nyarankeun nguji sababaraha LEDs munggaran pikeun nguji kasaluyuan.


    Naon kaunggulan tina ngaganti ka LED?

    Kaunggulan tina ngaganti ka LED loba. Di dieu ngan sababaraha mangpaat: LEDs make listrik teuing kirang ti bulbs sejen, kudu pisan dipeunteun lila nyawa, ngahasilkeun saeutik pisan panas, teu emit UV atanapi infra red, ngandung euweuh raksa, anu tahan ka shock sarta Geter, sarta bisa beroperasi éféktif dina lingkungan pisan tiis. Kanggo inpo nu leuwih lengkep kaunggulan tina LED,


    Naha LEDs hargana leuwih ti tipe séjén bulbs? Aranjeunna patut eta?

    LED masih téhnologi anyar, sarta expense pikeun ngahasilkeun produk kualitas anu masih tinggi. Sanajan kitu, bedah geus turun nyirorot ti ngan sababaraha taun ka pengker na harga diharepkeun neruskeun leupaskeun. Dina watesan naha LEDs anu patut biaya tambahan, éta mantuan ka kasampak di biaya keur beroperasi bohlam di tambahan kana biaya nepi-hareup. Tabungan énergi direalisasikeun dina switch ka LED hartina biaya nepi-hareup tambahan ieu mindeng mayar balik rada gancang, tur Anjeun bakal angin nepi nyimpen duit leuwih kahirupan bohlam teh. Di handap ieu conto: pikeun nasabah padumukan anu mungkin gaduh lampu dina keur ngan 10 jam per minggu n payback kasebut leuwih 10 taun. Di sisi séjén, mangrupa klien ritel atanapi réstoran anu ngaduruk lampu pikeun 90-100 jam per minggu moal ngitung payback maranéhanana dina $ 70 LED tara janten kirang ti 18 bulan. Nyandak katingal di estimasi payback anjeun pasti kedah tinimbangan lamun mutuskeun lamun LED nyaeta katuhu pikeun anjeun.


    Aya sih naon bédana antara hiji $ 10 LED sarta $ 50 LED?

    Sumuhun. LEDs pisan sarupa éléktronika konsumén jeung kualitas bener perkara. Supados hiji LED alat anu fungsina leres tur nyadiakeun kaluaran lampu ditarima, sakabéh komponén kudu diwangun keur panungtungan. Ieu salawasna mangrupakeun ide nu sae pikeun meuli ti produsén sarta pangecér yén anjeun yakin bakal nangtung tukangeun produk. Lamun remen leuwih jéntré ngeunaan komponén tur kumaha murah-dijieun LEDs tumpukan up ngalawan produk-kualitas luhur,


    Ieu hiji LED bade ngahasilkeun cukup lampu pikeun ngaganti bohlam kuring ayeuna?

    Kanggo sabagéan ageung aplikasi, enya. Kaluar deui-rak produk LED ayeuna reliably ngaganti equivalents Pijer nepi ka 100 watt, jeung produk husus nyaéta sadia pikeun ngaganti wattages malah leuwih luhur.


    Naon kualitas LED lampu?

    Lamun meuli produk kualitas, kualitas lampu anu alus teuing. Warna Rendering Index (CRI)  sacara umum dipaké pikeun ngukur kualitas lampu dina skala a ti 1-100. Paling LEDs boga rating CRI tina sahanteuna 80, sarta loba nu dipeunteun 90 sarta luhur.


    Kumaha héjo téh LEDs?

    LEDs pisan héjo. Pikeun starters, aranjeunna ngagunakeun listrik teuing kirang ti loba produk cahaya lianna. Ieu ngandung harti yén kirang listrik geus dihasilkeun kana beroperasi aranjeunna, sarta hasilna émisi handap ti pembangkit listrik, hususna di wewengkon mana tatangkalan batubara-dipecat nu umum. Teu kawas CFLs, aranjeunna ngandung euweuh raksa. Kusabab hirup lila maranéhanana, maranéhna ogé ngurangan runtah solid: Lamun ngaganti hiji bohlam Pijer kalawan LED, anjeun bakal nyegah lima puluh 1.000 bulbs jam Pijer ti keur dialungkeun jauh. Sajaba ti, maranéhna ngahasilkeun saeutik pisan panas sarta bisa ngurangan pamakéan énérgi patali HVAC. AS Departemen ESDM parantos diperkirakeun yén ngaronjat nyoko LEDs leuwih 15 taun hareup ogé bakal ngurangan tungtutan listrik tina cahaya ku 62 persen, nyegah 258 juta ton métrik tina émisi karbon, sarta ngaleungitkeun butuh 133 pembangkit listrik anyar.


    Tiasa LEDs dipaké kalawan dimmers?

    Biasana, enya. Loba LEDs anu husus ngabéréndélkeun salaku mahluk dimmable. Sababaraha sistem dimming gawekeun LEDs hadé ti batur, jadi leuwih sae pikeun nguji hiji atawa dua méméh lengkep ulang Lamping spasi.


    Kedah LEDs dipaké dina fixtures enclosed?

    Teu lamun aranjeunna sagemblengna enclosed. Supados hiji LED alat anu fungsina neuleu, aranjeunna kedah janten dina fixture non-enclosed mun allo