• micled@mic-led.com
 • +8613543343078
  • Fb
  • yo
  • ins
  • tw
  • in

  shërbim

  Çfarë do të qëndrojë për LED?

  LED është e shkurtër për dritë-emitting diodë.


  Sa kohë mund të LEDs të zgjasë?

  LEDs janë të dukshëm për të qenë produkte jashtëzakonisht të gjatë të qëndrueshme. Shumë LEDs kanë një jetë të vlerësuarat deri në 50.000 orë. Kjo është rreth 50 herë më shumë se një flaktë tipike, 20-25 herë më shumë se një halogjen tipik, dhe 8-10 herë më shumë se një CFL tipike. Përdoret 12 orë në ditë, një llambë 50,000 do të zgjasë më shumë se 11 vjet. Përdorur 8 orë në ditë, ajo do të zgjasë 17 vjet!


  Ku mund të përdoren LEDs?

  Ato mund të përdoren pothuajse kudo. zëvendësimet LED janë tashmë në dispozicion për lloje llambë të tilla si një-formë, reflectors par, reflectors Z., dekorative, undercabinet, dhe më shumë. Kur përdoret në dimmers, sistemet veçanërisht dimming që mbështesin shumë llamba, ne sugjerojmë duke testuar një LEDs disa para për të provuar pajtueshmërinë.


  Cilat janë avantazhet e kalimi te LED?

  Avantazhet e kalimi te ZHEL janë të shumta. Këtu janë vetëm disa nga përfitimet: LEDs përdorur shumë më pak energji elektrike se bulbs tjera, kanë jashtëzakonisht të vlerësuarat gjatë jetën, prodhojnë shumë pak nxehtësi, mos e lëshojnë UV ose infra të kuqe, nuk përmbajnë merkur, janë rezistente ndaj shokut dhe dridhje, dhe mund të veprojë në mënyrë efektive në mjedise jashtëzakonisht të ftohta. Për më shumë informacion avantazhet e ZHEL,


  Pse LEDs kushtojë më shumë se llojet e tjera të bulbs? A janë ata ia vlen?

  LED është ende një teknologji të re, dhe shpenzimet e prodhimit të produkteve me cilësi të është ende e lartë. Megjithatë, çmimi ka zbritur në mënyrë dramatike nga vetëm pak vite më parë dhe çmimet pritet të vazhdojë të bjerë. Në kushtet e nëse LEDs janë me vlerë të kostos shtesë, është e dobishme që të shikojmë në koston për të operuar një llambë përveç kostos së up-front. Kursimet e energjisë të realizuara në një switch me LED do të thotë se kostoja ekstra up-front është paguar shpesh kthehet shumë shpejt, dhe ju do të erës deri kursimit të parave gjatë jetës së llambë. Këtu është një shembull: për një klient banimi i cili mund të ketë dritë mbi për vetëm 10 orë në javë ñ shpagim është mbi 10 vjet. Në anën tjetër, një pakicë apo restorant klienti i cili është djegur dritat për 90-100 orë në javë do të llogarisë shpagim e tyre në një 70 $ LED PAR të jetë më pak se 18 muaj. Duke marrë një vështrim në vlerësimin tuaj shpagim duhet patjetër të jetë një konsideratë kur vendoset nëse LED është e drejtë për ju.


  A ka të vërtetë ndonjë dallim në mes të një 10 $ LED dhe një $ 50 LED?

  Po. LEDs janë shumë të ngjashme me të elektronikës të konsumit dhe të cilësisë me të vërtetë rëndësi. Në mënyrë që një LED për të funksionuar si duhet dhe për të siguruar një prodhim të pranueshme të lehta, të gjithë komponentët duhet të jetë ndërtuar për të kaluar. Është gjithmonë një ide e mirë për të blerë nga një prodhues dhe shitës me pakicë që ju jeni të sigurt do të qëndrojë prapa të produktit. Nëse ju dëshironi të mësoni më shumë për komponentët dhe si çmim të ulët të bëra LEDs rafte kundër produkt me cilësi të lartë,


  Është një LED do të prodhojë dritë të mjaftueshme për të zëvendësuar llambë tim aktual?

  Për shumicën e kërkesave, po. Off-the-raft LED produktet janë tani në mënyrë të besueshme zëvendësuar ekuivalentë të flaktë deri në 100 watts, dhe prodhimet e specializuara janë në dispozicion për të zëvendësuar wattages edhe më të larta.


  Cila është cilësia e dritës LED?

  Nëse ju blini produkt me cilësi, cilësia drita është e shkëlqyer. Color Rendering Index (CRI)  është në përgjithësi përdoret për të matur cilësinë e të lehta në një shkallë nga 1-100. Shumica e LEDs kanë një vlerësim CRI të paktën 80, dhe shumë janë renditur 90 dhe më lart.


  Si gjelbër janë LEDs?

  LEDs janë shumë të gjelbër. Për starters, ata përdorin shumë më pak energji elektrike se sa shumë produkte të tjera të ndriçimit. Kjo do të thotë se më pak energji elektrike duhet të prodhohen për të vepruar ato, dhe duke rezultuar në emisionet më të ulët nga termocentralet, veçanërisht në zonat ku bimët qymyr janë të zakonshme. Ndryshe CFLs, ato nuk përmbajnë merkur. Për shkak të jetës së tyre të gjatë, ata gjithashtu zvogëlimin e mbeturinave të ngurta: Nëse ju zëvendësojë një llambë flaktë me një LED, ju do të parandaluar pesëdhjetë 1000 bulbs orë flaktë nga të qenit të hedhur larg. Përveç kësaj, ata prodhojnë shumë pak nxehtësi dhe mund të zvogëlojë përdorimin e energjisë lidhur me HVAC. Departamenti amerikan i Energjisë ka vlerësuar se miratimi i rritur LEDs gjatë 15 viteve të ardhshme do të zvogëlojë kërkesat e energjisë elektrike nga ndriçimi prej 62 për qind, për të parandaluar 258 milionë tonë metrikë e emetimeve të karbonit, dhe për të eleminuar nevojën për 133 termocentraleve të reja.


  Mund LEDs të përdoret me dimmers?

  Zakonisht, po. Shumë LEDs janë të listuara në mënyrë specifike si dimmable. Disa sisteme dimming punojnë me LEDs mirë se të tjerët, kështu që është më mirë për të provuar një ose dy para krejtësisht të ri-lamping një hapësirë.


  Duhet LEDs të përdoret në ndeshjeve të mbyllura?

  Jo, nëse ato janë mbyllur plotësisht. Në mënyrë që një LED të funksionojë si duhet, ato duhet të jenë në një garë jo-mbyllur për allo