micled@mic-led.com

përgjigjeni brenda 24 orëve

+86 135 4334 3078

8:00 am ~ 22:00 pasdite

PRODUKTET
Shtëpi> Produktet> Drita Rrugore LED> G03 Drita Rrugore Diellore

G03 Drita Rrugore Diellore

According to the stable electronical circuit of traditional integrated solar street light and semi-integrated solar street light, our senior ID, Mechanical, Software, and Hardware engineers upgrade and develop the Solar Light inlcuding the G03 Solar Street Light.

Below features meet the philosophe of the PV Industry perfection

  1. Bidirectional rotatable solar panel
  2. light without a mechanical switch
  3. mobile APP Bluetooth remote control
  4. convenient installation
  5. Safety, Eco-friendly, and Intelligent Application.
MIC është një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.
© Copyright 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektimi nga HQT