micled@mic-led.com

përgjigjeni brenda 24 orëve

+86 135 4334 3078

8:00 am ~ 22:00 pasdite

a series 75w led garden light-01
a series 75w led garden light-02
a series 75w led garden light-03

Një dritë kopshti LED e serisë 75w

Min. Sasia e porosisë: 100 copë

Informacion i shpejtë

Që nga krijimi i markës sonë MIC LED, me kapacitet të fortë R&D, ekip teknik profesional dhe përvojë të pasur në industri, ne lëshojmë produkte të reja përtej pritjeve të klientëve çdo vit, të cilat gjithmonë udhëheqin trendin e industrisë.

E para Citoj Tani Tjetra
  • Përshkrim
  • Specifikim

Një dritë kopshti LED e serisë 75w

Drita e jashtme LED e kopshtit

Duke ofruar një alternativë për kursimin e energjisë ndaj dritave inkandeshente LED të kopshtit që kullojnë energji, mund t'ju ndihmojnë të bëni kursime të konsiderueshme në faturat tuaja të energjisë elektrike. Janë jashtëzakonisht efikase, ato japin një ndriçim mbresëlënës duke konsumuar energji minimale.

A Series 75w LED

Madhësia e dritës së kopshtit LED:L452*W452*H551mm
NW/GW:7.5 kg / 9 kg

A Series 75w LED

A Series 75w LED

Instalimi UP

Sistemi i fiksimit MIC mund të punohet në pozicionin UP (sipërm ose krahu në pozicionin e mbështetur) ose DOWN (i pezulluar nga krahët ose teli).

Versioni UP është i disponueshëm me dy ose katër krahë, ndërsa versioni DOWN ka katër krahë si standard. Versioni UP me katër krahë mund të marrë një formë anore dhe klasike me montimin e mbulesës speciale.

Pezullimi i vargut DOWN

Sistemi i fiksimit MIC mund të instalohet në konfigurimin UP (shtylla e kokës ose br ac në konfigurimin e portuar) ose DOWN (pezullim në krahë ose në litar të shtrirë).
Versioni UP është i disponueshëm me të dyja se me katër krahë, versioni DOWN është standard me katër krahë.
Versioni UP katër krahë mund të marrë një formë më klasike nëse korrigjohet nga kapelja e dedikuar.

Lente opsionale
Lente simetrike për PC: 20/40/60/60 / 90˚
Lente PC asimetrike: 100*140˚
1060 Alumini
Alumini komercialisht i pastër, përmbajtje dhe pastërti e lartë alumini, rezistencë e lartë ndaj korrozionit dhe përçueshmëri e lartë termike. Performanca e jashtëzakonshme, me efekt të shkëlqyer përçueshmërie termike që aliazh alumini i përgjithshëm nuk mund të jetë. Këndi i rrezes
Këndi i rrezes së modulit mund të rregullohet.
Kutia e shoferit
Shoferi i markës inteligjente të kontrollit të temperaturës i përdorur me garanci 5 vjeçare, Drita LED përmbytjeje 960w është shtëpi me makinë alumini me IP67 të papërshkueshme nga uji dhe mund ta përcjellë shpejt nxehtësinë nga drejtuesi për të dalë jashtë.
About Us

Ndërmarrja me markë të lartë Shenzhen dhe Ndërmarrja e përparuar e Kinës në marrëdhëniet e punës harmonike. Ne në mënyrë të pavarur projektojmë dhe prodhojmë produkte LED duke filluar nga High Power LED Street Light te dritat e tjera LED, të cilat na kualifikojnë të jemi një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.

Lente opsionale
Lente simetrike për PC: 20/40/60/60 / 90˚
Lente PC asimetrike: 100*140˚
1060 Alumini
Alumini komercialisht i pastër, përmbajtje dhe pastërti e lartë alumini, rezistencë e lartë ndaj korrozionit dhe përçueshmëri e lartë termike. Performanca e jashtëzakonshme, me efekt të shkëlqyer përçueshmërie termike që aliazh alumini i përgjithshëm nuk mund të jetë. Këndi i rrezes
Këndi i rrezes së modulit mund të rregullohet.
Kutia e shoferit
Shoferi i markës inteligjente të kontrollit të temperaturës i përdorur me garanci 5 vjeçare, Drita LED përmbytjeje 960w është shtëpi me makinë alumini me IP67 të papërshkueshme nga uji dhe mund ta përcjellë shpejt nxehtësinë nga drejtuesi për të dalë jashtë.
About Us

Ndërmarrja me markë të lartë Shenzhen dhe Ndërmarrja e përparuar e Kinës në marrëdhëniet e punës harmonike. Ne në mënyrë të pavarur projektojmë dhe prodhojmë produkte LED duke filluar nga High Power LED Street Light te dritat e tjera LED, të cilat na kualifikojnë të jemi një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.

Lente opsionale
Lente simetrike për PC: 20/40/60/60 / 90˚
Lente PC asimetrike: 100*140˚
1060 Alumini
Alumini komercialisht i pastër, me përmbajtje të lartë alumini të serisë A LED 75w dhe pastërti, rezistencë të lartë ndaj korrozionit dhe përçueshmëri të lartë termike. Performanca e jashtëzakonshme, me efekt të shkëlqyer përçueshmërie termike që aliazh alumini i përgjithshëm nuk mund të jetë. Këndi i rrezes
Këndi i rrezes së modulit mund të rregullohet.
Kutia e shoferit
Drejtues i markës me kontroll inteligjent të temperaturës Një LED i serisë 75w i përdorur me garanci 5 vjeçare, Drita LED përmbytjeje 960w është shtëpi me makinë alumini me IP67 e papërshkueshme nga uji dhe mund të përçojë shpejt nxehtësinë nga drejtuesi për të dalë jashtë.
About Us

Ndërmarrja me markë të lartë Shenzhen dhe Ndërmarrja e përparuar e Kinës në marrëdhëniet e punës harmonike. Ne në mënyrë të pavarur projektojmë dhe prodhojmë produkte LED duke filluar nga High Power LED Street Light te dritat e tjera LED, të cilat na kualifikojnë të jemi një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.

Pa përmbajtje.

Na kontaktoni tani dhe na lejoni të ndihmojmë në fillimin e biznesit tuaj dhe ta zgjerojmë atë!
Ne jemi gjithmonë të interesuar për bashkëpunim me projekte të reja, të mëdha apo të vogla. Na dërgoni një email dhe ne do të kontaktojmë së shpejti, në dispozicion ose telefon në mes të orës 8:00 dhe 22:00 pasdite nga e hëna deri të shtunën.
     


         
    MIC është një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.
    © Copyright 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektimi nga HQT