micled@mic-led.com

përgjigjeni brenda 24 orëve

+86 135 4334 3078

8:00 am ~ 22:00 pasdite

Mbeshtetje teknike
Shtëpi> Mbeshtetje teknike

Mbeshtetje teknike

Prezantimi

Mundësitë e tregut të ndriçimit LED për industrinë për të sjellë hapësirë ​​të pafund imagjinare, aplikacionet e ndriçimit LED kanë LED në natyrë për të kaluar nga e kaluara në aplikacionet e ndriçimit të brendshëm. Sipas statistikave të Pafund STrategies, gjatë pesë viteve të ardhshme zhvillimi i ndriçimit të brendshëm LED do të ketë një trend eksponencial të rritjes. Në 2011, sipas vlerësimeve, prodhimi do të jetë deri në dhjetëra miliarda dollarë. Veçanërisht merrni rolin udhëheqës në zbatimin e be në 2009 llambën inkandeshente të ndaluar, dhe shumë vëmendje i është kushtuar çështjeve të ruajtjes së energjisë, ka prodhuar ndriçimin e brendshëm LED mundësitë e mëdha të tregut dhe perspektivën optimiste. Më poshtë nga teknologjia e ftohjes, dizajni optik dhe dizenjimi i drejtuesit të tilla si llambat dhe fenerët e kërkesës, analiza e zhvillimit të fuqisë së lartë LED në fushën e ndriçimit të brendshëm.

Zhvillimi i ndriçimit LED me fuqi të lartë i zhvillimit të ndriçimit LED me fuqi të lartë varet nga dy elemente: një është vetë çipi. 2 është teknologji e llambave dhe fenerëve, duke përfshirë drejtuesin termik, optik.

Mbështetja e çipit

Aktualisht, çelësi i zhvillimit të teknologjisë së çipave LED është materiali bazë dhe teknologjia e rritjes epitaksiale. Materialet bazë nga materiali tradicional, karabit i silicit dhe silicit, safiri deri tek oksidi i zinkut, materiale të reja të tilla si nitridi i galiumit. ndriçimi i theksuar dhe çipi me fuqi të lartë të ndriçimit integral, përdoret për ndriçim dekorativ dhe disa patate të skuqura të thjeshta ndihmëse të ndriçimit, çelësi i azhurnimit të teknologjisë ka të bëjë me atë se si të zhvillohen patate të skuqura më efikase, më të qëndrueshme. Në vetëm disa vjet, me ndihmën e përfshirë struktura e çipave, trajtimi i ashpërsimit sipërfaqësor dhe struktura e shumëfishtë kuantike e pusit të një serie përmirësimesh teknike, arritën një përparim të madh në fushën e efikasitetit fotosintetik të LED. Figura 1 është zhvillimi i skemës së strukturës chip LED. Me gradualisht pjekjen e teknologjisë së prodhimit,Efikasiteti kuantik LED do të rritet më tej, chip LED i efikasitetit fotosintetik do të rritet.

Thin film chip technology is the core technology of the ultra bright LED chip production, to reduce the loss of the light output of each side and can use at the bottom of the reflector makes more than 97% of the light output from the front (see figure 2).This not only significantly improve the LED lights, but also created a favorable conveniences for lens design.

Lamps and lanterns technology needs

1. Heat dissipation technology

The public has been paying attention to the service life of lamps and lanterns.If just rely on a low thermal resistance of LED components for the installation of lamps and lanterns is not a good cooling system, and must effectively reduce the thermal resistance from the PN node into the surrounding environment, to reduce the PN node temperature of the LED, prolong the service life of LED lamps and lanterns and successful practice and improve the actual flux goals.Different from the conventional lamps and lanterns, printed circuit board is LED power carrier, is also LED the heat carrier, so the heat dissipation fin and printed circuit board design is very important.In addition, the lamps and lanterns manufacturers must also consider the quality of the heat dissipation material, thickness, size and heat dissipation factors such as the processing of interface and connection.

2. Optical design

Compared with traditional lamps and lanterns, directional and point lights is the most typical two characteristics of LED, and how to make use of the two characteristics of the LED is the key of the optical design of lamps and lanterns.

Through the binary optical design of LED, LED lamps and lanterns can achieve better light distribution curve.For example, in the applications of indoor lighting lamps and lanterns light need to be very bright, can use a high light transmittance chimney improve the light extraction efficiency.Or applied technologies of light guide plate to lamps and lanterns, so as to change the LED point light source for the surface light source, not only can improve the light distribution uniformity of lamps and lanterns, also can prevent glare.In addition, in some auxiliary lighting and accent lighting applications, in order to highlight to illuminate objects and need specific focusing effect, in this case, it can be used with some projection lens and reflector, in order to achieve the ideal optical effect.

3. Driven design

Must ensure that the LED drive current to constant current output.When the LED is electrical work flow, relative changes in node voltage is very small.Therefore, to ensure a constant LED drive current, basically equal to ensure constant LED output current.In addition, lighting control design is one of the mainstream driven design, more atmosphere for lighting applications, according to the different environment to realize the different brightness levels, can fully realize the goal of energy saving.At present, the main trend of the driven design focuses on improving power factor, reduce the power consumption of the drive, optimizing the control precision and speed up the response.In the design process, the design of power supply, the layout of the printed circuit board and series-parallel ways are all factors must be considered.

High power LED lighting technology challenge

Even LED in indoor accent lighting and decorative lighting applications have satisfactory performance, but in general lighting and atmosphere lighting applications are still facing many challenges, including the initial cost, low color temperature of light, color rendering index and system reliability, etc.

1. At the beginning of further reduce the cost

Kostoja është një faktor relativisht i ndjeshëm në ndriçimin e brendshëm, veçanërisht në aplikimet e ndriçimit shtëpiak. Megjithëse modeli leds gjithnjë e më shumë, efikasiteti fotosintetik është përmirësuar, por çmimi është i lartë problemi ekziston ende. Por kur çmimi i burimit të dritës LED zvogëlohet, optimizimi i përgjithshëm i dizajnit të sistemit, kostoja totale do të bjerë. Kujtoj llambën fluoreshente kompakte të kursimit të energjisë në treg për herë të parë, kushton rreth 15 dollarë, ka rënë në nën 1.50 dollarë. Mund të konkludohet se, pra, me zhvillimin e vazhdueshëm të tregu dhe çmimi i dritave LED së shpejti do të arrijë në nivele të pranueshme.

2. Përmirësoni temperaturën e ulët të efikasitetit fotosintetik

Low colour temperature below 4000 K is usually the first choice for indoor home lighting. Warm Bai Guangling whole environment more warm and relaxed; And cold Bai Guangze clean, efficient and bright feeling to the person, more suitable for office and outdoor lighting. Because phosphor powder, when low color temperature of LED lights usually about 30% lower than the high colour temperature.

3. Management of photosynthetic efficiency and color rendering index

In general, the higher the leds luminous efficacy and color rendering index is lower. Indoor lighting usually require LED has higher color rendering index, in order to objectively display brightness and color of the object and to the naked eye directly observe the actual effect of the external landscape. Therefore, improve the LED lights at the same time, also need to further improve the color rendering index. Another method is to add some red light in the surface of lamps and lanterns, so as to achieve the effect of color rendering index more than 90.

4. During high current drive efficiency

Currently, usually 1 w LED current can be increased from 350 mA to 1000 mA.Under high current drive, however, even if the flux increased, the overall efficiency is usually relatively significant decline.Therefore, must be the total cost and balancing system photosynthetic efficiency.If we can improve the LED lights, under high current drive is just make sure to provide higher light efficiency of the system, can greatly reduce the required number of leds, so as to reduce the production cost greatly.

5. To further narrow the LED packaging size

In addition to environmental protection, energy saving, pollution-free, indoor also LED to personality these artistic quality, small size and characteristics.And through the narrowed LED packaging size, can make the lamps and lanterns design flexibility and the innovation space.To need to use mixed lighting applications in order to improve the color rendering, smaller packaging size helps to realize hybrid optical lens and the lighting design.

6. To extend the service life, improve the system reliability

In general lighting applications, LED the overall efficiency, service life and reliability must be through the system optimization to ascend.Traditional lamps and lanterns of the assembly system is simpler, and LED lighting system involving multiple components, as shown in figure 3.

LED light source: compact, high efficiency, has a variety of colors and the output power to choose from.

Power conversion: converts alternating current (ac), batteries and other power efficient safe low voltage, constant current power supply.

Control and drive: use electronic circuit realization LED constant current drive and control.

Thermal management: if you want to achieve a longer service life, LED node temperature control is very important, thermal analysis is also indispensable.

Optical element: lens, reflector, or guide plate material is to focus light on the target area for the required optical element.

Used in indoor lighting of LED light source is introduced

As already noted, compact and efficient is to select the LED light source of important factor. Mr OSLON SSL LED is the latest product of osram opto semiconductors, its power is about 1 w. As shown in figure 4, the LED is mainly designed for general indoor lighting, compact appearance, package size is only 3 mm x 3 mm, and the performance is stable, reliable, luminous efficiency is remarkable, maximum photosynthetic efficiency of more than 100 lm/w. Even in high power flow, it also can maintain excellent luminous efficiency and thus effectively reduce the overall cost of lamps and lanterns. And has high reliability and 80 & deg; Beam Angle, so can be smoothly to external light projection lens. The LED spotlights or indoor lighting, desk lamp and ceiling omni ideal light source.

Because it LED to deal effectively with high current, so it can help consumers create extremely energy saving and cost saving lighting solution. In this regard, Mr OSLON SSL LED has become the future & other; Green & throughout; All the characteristics of the light source. The LED thermal resistance as low as 7 k/W, thermal management is more simple, the appearance of the cabinet is that designers can more flexibility to create complex delicate lighting solution. If you need, don’t strong light, can be used with some of the lamps and lanterns collocation. In addition to the super white light (color temperature is 5700 ~ 6500 K) version, and white light in warm white light (color temperature is 2700 ~ 4500 K) version.

Mr OSLON SSL manufactured using the latest LED chip technology, ensure the high photosynthetic efficiency. Mr OSLON SSL LED the main parameters as shown in table 1. At present, when working current is 350 ma, the light source of super white light (color temperature of 5700 K and 6500 K) typical brightness as high as 110 lm, luminous flux maximum reach 130 lm. When working current is 350 ma and color temperature is 3000 K, the typical photosynthetic efficiency can reach 75 lm/W, brightness, 85 lm. When working current is 700 ma (warm white), brightness 155 lm, can reduce the unit cost of lumen, also can maintain high photosynthetic efficiency, even a small amount of leds can also achieve high standards of lighting.

For example, only need seven Mr OSLON SSL LED, can design a about 15 w LED spotlight (see figure 5). When the drive current of 700 ma, the brightness of the leds can reach 1400 lm, and size is very small. Depends on its 80 & deg; Beam Angle, carrying reflector or lens, light efficiency is still very high. Even after taking into account heat dissipation and optical loss, lamps and lanterns of the final flux can be more than 1000 lm. In addition, when you need different color temperature and color rendering index, only a minority of the seven star LED shall be replaced as warm white or other monochromatic LED Mr OSLON SSL.In this way, can get any or higher color temperature, color also greatly increase the design flexibility of LED lights.

Conclusion

Me zhvillimin e shpejtë të teknologjisë LED dhe përmirësimin gradual të ndriçimit LED, aplikimi LED do të jetë gjithnjë e më gjerësisht. Me problemin global të mungesës së energjisë gjithnjë e më serioze, në veçanti, njerëzit i kushtojnë gjithnjë e më shumë vëmendje perspektivave të zhvillimit të LED në Tregu i ndriçimit, LED do të zëvendësojë llambën inkandeshente, potencialin e llambës së filamentit tungsten dhe burimit të dritës së llambës fluoreshente. Përveç kësaj, për sa i përket dizajnit të brendshëm të llambave dhe fenerëve, LED do të priret për ruajtjen e energjisë, natyrën njerëzore dhe artin. Dhe Z. OSLON SSL LED në përputhje me kërkesat e aplikimit të ndriçimit të brendshëm, jo ​​vetëm që madhësia e paketimit në 3 mm x 3 mm, dhe i qëndrueshëm dhe i besueshëm në performancë. Efikasiteti i tij maksimal fotosintetik prej më shumë se 100 lm / w, edhe në rrjedhën e lartë të energjisë elektrike mund të ruajë efikasitet të shkëlqyeshëm të dritës dhe të ulë në mënyrë efektive koston e përgjithshme të llambave dhe fenerëve; Përveç kësaj, për shkak të 80 & deg; Këndi i rrezes së dritës, kështu që do të doja që jashtë të projektohej në lente ose reflektor. Me pak fjalë, Z. OSLON SSL është llamba dhe fenerë LED shtëpie është burimi ideal i dritës.

MIC është një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.
© Copyright 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektimi nga HQT