micled@mic-led.com

përgjigjeni brenda 24 orëve

+86 135 4334 3078

8:00 am ~ 22:00 pasdite

g series 480w led street light-01
g series 480w led street light-02
g series 480w led street light-03

G Series 480w LED Street Light

Min. Sasia e porosisë: 100 copë

Informacion i shpejtë

Që nga krijimi i markës sonë MIC LED, me kapacitet të fortë R&D, ekip teknik profesional dhe përvojë të pasur në industri, ne lëshojmë produkte të reja përtej pritjeve të klientëve çdo vit, të cilat gjithmonë udhëheqin trendin e industrisë.

E para Citoj Tani Tjetra: Asnjë faqe tjetër
  • Përshkrim
  • Specifikim

Drita Rrugore LED e Serisë G 480w

G Series 480w LED

MIC drita e rrugës / drita e dritës

G Series 480w LED Street Light is Super bright 160lm/w LED floodlight 240w-1440w, add adjustable arm and transform to LED street light, which ranges from 240w-720w.

G Series 480w LED

Performancë e shkëlqyeshme e shpërndarjes së nxehtësisë

G Series 480w LED Street Light Adopt top-quality aluminum fin design, greatly increase the area to take the heat out.

g series street light-03

Lente me kënd të rrezeve të shumëfishta opcionale

Angleshtë i disponueshëm këndi i trarit simetrik 8 gradë deri në 90 gradë këndi i rrezes opsionale dhe asimetrike 140 * 100, për të përmbushur kërkesat e ndryshme të ndriçimit

g series street light-04

Drejtimi i modulit i rregullueshëm

Çdo modul është i rregullueshëm 35 gradë dhe kllapa U është e rregullueshme 180 gradë

g series street light-05

Grupi i modulit i rregullueshëm

Çdo 2 module për një grup, të cilat mund të rregullohen 35 gradë.

g series street light-06

Instalimi i dritës së përmbytjes

Instalimi i kllapës U.

G Series 480w LED

Instalimi i dritës rrugore

Pllakat e rrotullueshme dhe krahu i rregullueshëm lejojnë që ky produkt mund të përdoret si një dritë LED në rrugë.

high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules.
Waterproof degree IP66* high efficiency solution*
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* .
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules.
Waterproof degree IP66* high efficiency solution*
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* .
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules.
Waterproof degree IP66* high efficiency solution*
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* .
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules.
Waterproof degree IP66* high efficiency solution*
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* .
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules.
Waterproof degree IP66* high efficiency solution*
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* .
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules.
Waterproof degree IP66* high efficiency solution*
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* .
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules.
Waterproof degree IP66* high efficiency solution*
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* .
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules.
Waterproof degree IP66* high efficiency solution*
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* .
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules.
Waterproof degree IP66* high efficiency solution*
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* .
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules.
Waterproof degree IP66* high efficiency solution*
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* .
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* Match with brand driver MW* .
Can be used in parallel with multiple modules
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules.
Waterproof degree IP66* high efficiency solution*
high efficiency solution* Waterproof degree IP66* .
Match with brand driver MW* Can be used in parallel with multiple modules
SEMI Nr. MFL-G240-A MFL-G360-A MFL-G480-A MFL-G600-A MFL-G720-A
Fuqia LED 240W 360W 480W 600W 720W
Çip LED 5050 LED 92 copë 5050 LED 138 copë 5050 LED 184 copë 5050 LED 230 copë 5050 LED 276 copë
Fluksi ndriçues > 38400LM > 57600LM > 76800LM > 96000LM > 115200LM
Madhësia e produktit 250 * 332 * 180 mm 480 * 350 * 180 mm 628 * 350 * 180 mm 776 * 350 * 180 mm 924 * 350 * 180 mm
Na kontaktoni tani dhe na lejoni të ndihmojmë në fillimin e biznesit tuaj dhe ta zgjerojmë atë!
Ne jemi gjithmonë të interesuar për bashkëpunim me projekte të reja, të mëdha apo të vogla. Na dërgoni një email dhe ne do të kontaktojmë së shpejti, në dispozicion ose telefon në mes të orës 8:00 dhe 22:00 pasdite nga e hëna deri të shtunën.
     


         
    MIC është një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.
    © Copyright 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektimi nga HQT