micled@mic-led.com

përgjigjeni brenda 24 orëve

+86 135 4334 3078

8:00 am ~ 22:00 pasdite

RAST STUDIMI
Shtëpi> Rasti i Projektit> Rasti LED Drita Rrugore> Projekti 180w LED Rrugor
180w led street light project-1
180w led street light project-2
180w led street light project-3
180w led street light project-4
180w led street light project-5
180w led street light project-6
Projekti 180w LED Rrugor

Produkti: 180w LED dritë rruge

Përshkruaj
Zgjidhja
Rezultati

Techwave Ingeniería e Innovación Ltda. në Santiago Kili ishte i interesuar të përdorte dritën e udhëhequr nga rruga për stacionin e ri të trenit në ndërtim.

180w led street light project-detail-1

180w led street light project-detail-2

180w led street light project-detail-3

MIC engineer worked out the solution of 38pcs MSL-C180 LED street light 180W and 10pcs MSL-C300 LED street light 300w. These lamps with top quality aluminum heat sink structure and Meanwell driver, and the expected lifetime over 10 years, which will help the train station recover the streetlight cost in 1 year. MIC LED street light can save more the 50% electricity bill. And ZERO maintenance fee is exist in the coming years.

MIC është një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.
© Copyright 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektimi nga HQT