micled@mic-led.com

përgjigjeni brenda 24 orëve

+86 135 4334 3078

8:00 am ~ 22:00 pasdite

RAST STUDIMI
Shtëpi> Rasti i Projektit> Rasti LED Drita Rrugore> 60w LED Rruga e Projektit
60w led street light project-1
60w led street light project-2
60w led street light project-3
60w led street light project-4
60w LED Rruga e Projektit

Produkti: 60w LED dritë rruge

Përshkruaj
Zgjidhja
Rezultati

Konsumatori ynë përdor traditën e dritës së natriumit me presion të lartë për ndriçimin e kopshtit dhe është i interesuar ta zëvendësojë atë me dritën e rrugës të udhëhequr për të rritur shkëlqimin.

60w led street light project-detail-1

60w led street light project-detail-2

Përdorni dritën e rrugës LED seri MIC S 60w temperatura e ngjyrës 6000k për të zëvendësuar dritën HPS dhe performanca është shumë e mirë. Kjo dritë rruge është instaluar në 2017 dhe ende funksionon mirë. Mund të kursejë më shumë se 70% faturë të energjisë elektrike për klientët.

MIC është një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.
© Copyright 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektimi nga HQT