micled@mic-led.com

përgjigjeni brenda 24 orëve

+86 135 4334 3078

8:00 am ~ 22:00 pasdite

RAST STUDIMI
Shtëpi> Rasti i Projektit> Rasti LED Drita Rrugore> 30w LED Rruga e Projektit Rasti Indonezi
30w led street light project case-1
30w led street light project case-2
30w led street light project case-3
30w led street light project case-4
30w led street light project case-5
30w led street light project case-6
30w led street light project case-7
30w LED Rruga e Projektit Rasti Indonezi
Përshkruaj
Zgjidhja
Rezultati

In recent years, Indonesia government strongly advise to carry out environment friendly rural road construction. They bought 1, 500pcs MSL-S30 Led street light 30w from MIC as frist phase testing. Now experienced workers are hard working to make installation works.

MIC 30W Led Street Light,ultra thin design + arm and heat sink were design by intergrated type + quality driver + Osram 3030 led chips, over 130Lm/w + 3 year warranty + IP65 waterproof class + CE ROSH TUV approved; The lamps can stand with 17level hurricane; Easy to install.

30w led street light project case-detail-1

30w led street light project case-detail-2

30w led street light project case-detail-3

MIC është një nga prodhuesit, furnizuesit dhe eksportuesit më të mëdhenj të ndriçimit LED dhe dritave diellore në Kinë, si dhe ofruesi kryesor në zgjidhjet e kursimit të energjisë.
© Copyright 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektimi nga HQT