• + 86-755-89313334
  • micled@mic-led.com
  • +8613543343078
    • 26-5
    • 26-4
    • 26-3
    • 26-2
    • 26-1

    Service

    Apa LED ngadeg kanggo?

    LED cendhak kanggo diode cahya emitting.


    Carane dawa LED punika?

    LED sing kacathet kanggo kang produk banget dawa-tahan. Akeh LED duwe urip dirating nganti 50,000 jam. Iki kira-kira 50 kaping maneh saka Pijar khas, 20-25 kaping maneh saka halogen khas, lan 8-10 kaping maneh saka CFL khas. Digunakake 12 jam dina, a 50,000 bohlam bakal punika luwih saka 11 taun. Digunakake 8 jam dina, iku bakal punika 17 taun!


    Where bisa LED digunakake?

    Padha bisa digunakake meh ngendi wae. ngganteni LED sing wis kasedhiya kanggo jinis bohlam kayata A-wangun, Reflektor PAR, Reflektor MR, hiasan, undercabinet, lan liyane. Nalika digunakake ing dimmers, sistem utamané dimming sing ndhukung akeh bolam, kita suggest Testing sawetara LED pisanan nyoba kompatibilitas.


    Apa sing kaluwihan saka ngoper menyang LED?

    Kaluwihan saka ngoper menyang LED akeh. Kene mung sawetara keuntungan: LED nggunakake listrik akeh kurang saka bolam liyane, duwe banget dirating dawa urip gawé banget sethitik panas, ora emit UV utawa infrared, berisi Mercury, tahan kanggo kejut lan geter, lan bisa operate èfèktif ing lingkungan banget kadhemen. Kanggo informasi luwih lengkap kaluwihan saka LED,


    Apa LED biaya liyane saka jinis liyane saka bolam? Apa padha worth iku?

    LED isih teknologi anyar, lan beyo saka prodhuksi produk kualitas isih dhuwur. Nanging, reregan wis medun dramatically saka mung sawetara taun kepungkur lan prices sing samesthine kanggo terus kanggo nyelehake. Ing istilah apa LEDs worth biaya ekstra, iku mbiyantu kanggo katon ing biaya kanggo operate bohlam sing saliyane biaya munggah-ngarep. Tabungan energi temen maujud ing ngalih kanggo LED tegese biaya munggah-ngarep ekstra asring mbayar maneh rodo cepet, lan sampeyan bakal angin munggah nyimpen dhuwit liwat gesang bohlam. Punika conto: kanggo customer omah sing uga duwe cahya ing mung 10 jam saben minggu ñ payback iku liwat 10 taun. Ing tangan liyane, klien toko utawa restaurant sing wis kobong lampu 90-100 jam saben minggu bakal ngetung payback sing ing $ 70 LED PAR dadi kurang saka 18 sasi. Njupuk dipikir ing ngira payback Panjenengan temtunipun kudu wawasan nalika panentu yen LED iku hak kanggo sampeyan.


    Apa ana tenan apa prabédan antarane $ 10 LED lan $ 50 LED?

    Ya. LED banget padha electronics konsumen lan kualitas tenan inggih. Supaya kanggo LED kanggo dienggo mlaku lan nyedhiyani output cahya ditrima, kabeh komponen kudu dibangun kanggo pungkasan. Iku tansah apike tuku saka Produsèn lan toko sing lagi mesthi bakal ngadeg konco prodhuk. Yen ngene kaya kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab komponen lan carane tuku-digawe LED tumpukan munggah marang produk dhuwur kualitas,


    Wis LED arep gawé cukup cahya kanggo ngganti bohlam sandi saiki?

    Kanggo paling aplikasi, ya. Off-the-beting produk LED sing saiki andal ngganti sami Pijar kang nganti 100 watt, lan produk beluk kasedhiya kanggo ngganti wattages malah luwih.


    Apa kualitas LED lampu?

    Yen sampeyan tuku produk kualitas, kualitas cahya iku banget. Warna Rendering Index (CRI)  umume digunakake kanggo ngukur kualitas cahya ing ukuran saka 1-100. Paling LED duwe HFS CRI saka ing paling 80, lan akeh sing dirating 90 lan ndhuwur.


    Carane ijo LED?

    LED banget ijo. Kanggo wiwitan, padha nggunakake listrik akeh kurang saka akeh produk cahya liyane. Iki tegese kurang listrik wis bisa diprodhuksi kanggo operate wong, lan asil ing emisi ngisor saka tetanduran daya, utamané ing wilayah ngendi tetanduran batu bara-murub sing umum. Boten kados CFLs, padha ngemot ora Mercury. Amarga urip sing dawa, padha uga ngurangi sampah ngalangi: Yen ngganti bohlam lampu pijar karo LED, sampeyan bakal nyegah sèket 1.000 bolam jam Pijar saka kang dibuwang. Tambahan, padha gawé banget sethitik panas lan bisa ngurangi panggunaan energi related kanggo HVAC. Ing US Department of Energy wis kira-kira sing tambah Adoption LED liwat 15 taun sabanjuré uga bakal ngurangi panjaluk listrik saka cahya dening 62 persen, nyegah 258 yuta ton meter saka emisi karbon, lan ngilangke perlu kanggo 133 power plants anyar.


    Bisa LED digunakake karo dimmers?

    Biasane, ya. Akeh LED sing khusus kadhaptar minangka dimmable. Sawetara sistem dimming bisa karo LED luwih saka liyane, supaya iku paling apik kanggo nyoba siji utawa loro sadurunge rampung maneh lamping spasi.


    Apa LED digunakake ing Jadwal terlampir?

    Ora yen lagi rampung terlampir. Supaya kanggo LED kanggo dienggo bener, padha kudu ing peralatan non-terlampir kanggo Allo